Aarhus

Vi støtter Bedre Psykiatri Aarhus, fordi ...

"Vi har brug for at der sættes fokus på det at være et menneske der lider af en psykisk sygdom, og det at være pårørende til et menneske med psykisk sygdom. For det er muligt at leve et godt liv med sin sygdom, det behøver ikke være en livstidsdom i ulykke."

Camilla Fabricius
Medlem af folketingen, Socialdemokraterne

--------------

"Jeg arbejder frivilligt i Bedre Psykiatri Aarhus, fordi jeg selv er pårørende til psykisk sårbare. Jeg ved hvor meget det betyder at snakke med andre om de udfordringer man har som pårørende."

Jørgen Skouboe
TV-vært DR2 

--------------

"Jeg støtter Bedre Psykiatri Aarhus, fordi jeg kom med i en pårørendegruppe. 
Det har været en 'helle' for mig at mødes med andre, som jeg har kunnet dele viden og erfaringer med, og som har hjulpet mig i forhold til at kunne takle de utallige bekymringer, der ofte overmander en."

Ulla Nygaard
Tidl. næstformand for BUPL Aarhus

----------------

"Jeg støtter Bedre Psykiatri i Aarhus, fordi foreningen gør et meget vigtigt stykke arbejde. De støtter de pårørende i, hvad der kan være en svær tid, ligesom de er med til at sætte fokus på, og afmystificere psykisk sygdom. Det er godt for den enkelte, men det er også vigtigt for samfundet! Jeg tror, at foreningen er med til at gøre livet lettere, for de som har en psykisk sygdom, eller de som har den tæt inde på livet igennem en pårørende."

Lene Horsbøl
Medlem af Aarhus Byråd

KONTAKT OS       Bedre Psykiatri Aarhus, Gurresøvej 3, 8240 Risskov. Natalie Strandman-Møller, tlf. 2384 2676